Kode za popust za zimske gume

15. november je dan, ko morajo imeti naši jekleni konjički nameščene zimske gume, saj imajo boljši prijem, ki je potreben pri nizkih temperaturah, ter krajšo zavorno pot.

To nas lahko krepko udari po žepih, zato nas vselej zanima, kako bi čim več privarčevali pri nakupu zimskih gum. Kode za popust na zimske gume nam pripomorejo privarčevati nekaj evrov, če gume kupujemo na spletnih trgovinah. Preden oddamo naročilo, kode za popust vnesemo v za to namenjeno okence. Načeloma dobimo nekaj evrov ali nekaj procentov popusta na vsako pnevmatiko.

Zimske gumeV primeru, da kupujemo več gum hkrati, tako privarčujemo kar nekaj evrov. Nekatere kode namesto popusta pri nakupu zimskih gum zagotavljajo brezplačno dostavo teh ali pa kar brezplačno montažo. Ko na spletni strani najdemo zimske gume, ki nam najbolj ustrezajo, si vzemimo nekaj minut in preverimo na spletu, ali obstajajo kakšne kode, s katerimi dobimo popust pri nakupu gum na tej strani.

Nekateri spletni trgovci obveščajo svoje redne kupce o kodah za popust kar po elektronski pošti. Če kdaj v svojem elektronskem poštnem predalu zagledate takšno sporočilo s kodo, je nikar ne zavrzite, ampak jo pošljite svojemu sorodniku, prijatelju, sodelavcu ali komu drugemu, ki bi mu prišla prav. V začetku novembra je to lahko kar lepo darilce.

Deli in razveseli!