So vse diete neuporabne, ker je vaš apetit vedno zmagovalec?

Slej ali prej, se večina od nas sooči s prekomerno težo, pa naj bo ta posledica prenajedanja tbigstock_Cake_Refusal_23746949ekom praznikov, ali pa posledica dolgoletnega kopičenja kilogramov. Ne glede na razloge, so težave in izzivi, s katerimi se sooča oseba, ki želi shujšati vedno precej podobni.

Kdor želi, da rezultat hujšanja ne bo še ena muha enodnevnica, ampak stanje telesa, ki ne bo šlo več na stara pota, mora spremeniti celoten življenjski slog. Vsekakor se sliši takšna celostna sprememba nekaj precej enostavnega, a to je seveda daleč od resnice. V kolikor želimo ostati v dobri kondiciji celotno življenje, se je potrebno soočiti z športno aktivnostjo, bolj zdravimi obroki hrane, bolj rednimi obroki hrane in še s številnimi drugimi dejavniki, ki imajo skupaj vpliv na končni rezultat.

Ko se soočimo s spremembo prehranjevalnih navad, se slej kot prej pojavi naš apetit kot precejšen problem. Ampak kako ukrotiti enega izmed najbolj prvinskih nagonov v našem telesu? Treba je na zdrav način zaposliti naš um in mu pokazati drugačne poti in ne le hrano. Ravno zato je v procesu hujšanja zelo pomembno, da smo vedno aktivni in v pogonu, a obstaja tudi rešitev, ki nam pomaga takrat, ko ostale možnosti odpadejo. Poslužimo se lahko enega izmed številnih prehranskih dopolnil, ki zavirajo apetit, tako prehransko dopolnilo je tudi Garcinia Cambogia, katerega je potrdila tudi stroka.

Nikar ne odlašajte in stopite korak proti bolj zdravemu življenjskemu slogu še danes.

Razpokane ustnice

UstniceRazpokane ustnice so skoraj redne spremljevalke jesenskih in zimskih dni.

Obstaja stanje, ki ga poznamo kot boleče ustnice in je rezultat izsušenosti ustnic. Slednja izgubi sposobnost zadrževanja vlage v sebi in prične pokati.
Na ustnicah se, podobno kot na primer na nohtih, lahko odrazi tudi pomanjkanje vitaminov ali ostalih hranil.

Razpokane ustnice lahko poleg vsega povzročajo tudi kajenje, slana hrana in alkohol, ker veliko posameznikov med spanjem diha skozi usta, pa se suhe ustnice pogosto pojavijo tudi med spanjem.

Če bi se temu rade izognile in želite, da bi poljubi bili zares sladki uporabite šminko Phabel Lips Gloss.

Razpokane ustniceVzrok za razpokane ustnice so nizke temperature in veter, krive pa smo tudi same saj z oblizovanjem ustnic povzročimo močnejše vlaženje, ki pa povzroči hitrejše bolečine in izsušenost.

To se zgodi, ker ustnice niso prekrite z maščobno plastjo, ki bi le – te zaščitila.

Sestava Phabel Lips Glossa omogoča hitro in enostavno okrevanje vaših ustnic, zaradi njenih učinkovitih naravnih sestavin, brez umetnih barvil.
Vaše ustnice si zaslužijo skrb, negovanje in bojevanje proti različnimi vremenskimi vplivi.

Naj vaša torbica vsebuje šminko Phabel Lips Gloss. Nanesite ga večkrat na dan, v avtomobilu, službi, doma, ko greste v trgovino in verjemite osvojile boste pogled vsakega moškega.

Šminka vas bo popolnoma zasvojila z izgledom in sestavo.

Obiščite www.ustnice.si

Tudi moški radi sledijo modnim smernicam

Moderni moškiModa je bila vedno bolj domena žensk kot moških, vendar se časi spreminjajo, saj tudi moški radi sledijo modernim modnim smernicam. Moška oblačila so bila v preteklosti manj pisana kot ženska, vendar so moderni kosi oblačil lahko povsem samosvoji in neobičajni za moški svet. Dejstvo je, da tudi moški radi dobro izgledajo in se boljše počutijo, če so lepo urejeni od glave do peta. Modna oblačila za moške je sicer pogosto težje najti kot ženska, vendar je tukaj že kar nekaj specializiranih spletnih trgovin, ki imajo ponudbo izključno samo za moške (primer: mfashion.si in podobne trgovine).

Da pa bi moški v modnih oblačilih izgledali še boljše, je dobro, da moderne kose oblačil še bolj poudari Fit&Slim majica za oblikovanje postave. Ta majica ima posebej zasnovane predele, ki poudarijo izklesane prsne in trebušne mišice ter zakrije morebitne problematične obloge okoli trupa. Ker mlahave mišice in obročki okoli pasu negativno vplivajo na moško samozavest, je to lahko odlična rešitev. Prava kombinacija Fit&Slim majice in modernih kosov oblačil iz trgovine mfashion.si pa lahko povsem spremeni ne le zunanji videz, ampak tudi počutje in samozavest moškega. To je lahko tudi pravi »make over« in pomeni prvi korak k spremembam v vašem življenju.

Moška oblekaKo enkrat doživite drastično spremembo videza, ki ugodno vpliva na vaše počutje, se začnete tudi bolj zavedati pomena zdravega življenja, ki pripomore k zgubljanju odvečnih kilogramov in skrbi za večjo telesno aktivnost. Ni greh, da si želimo lepega videza, zato obstaja na trgu toliko pripomočkov, ki nam pomagajo na poti k želenemu izgledu. Moški puloverji niso več ohlapne pletenine, ki skrivajo moške obline pod seboj. Moda se je spremenila in se zato tudi pri moških (ne več le pri ženskah,) pod oprijetimi oblačili opazi vse telesne nepravilnosti. Moške srajce so iz širokih postale telirane, hlačnice iz širokih povsem oprijete in ozke okoli gležnjev. Če je še nekaj let nazaj veljalo, da je moška moda bolj udobna od ženske, je danes vse drugače. Tako je pač, ko si želimo enakopravnosti med spoloma. 😉

Morda je za moške še težje slediti idealni postavi, ki zahteva izklesane mišice povsod po telesu. Mišice pomenijo, da je za moške nadvse pomembna tudi fizična aktivnost in redna vadba, ne le pravilna in zdrava prehrana. Ženske so tukaj malo na boljšem, saj ne potrebujejo izklesanih mišic, ki bi se videle že na daleč, le čvrsto in oblikovano postavo. Seveda pa tudi ženske s pridom uporabljajo prikrite ali dobro skrite pripomočke, ki uspešno skrijejo kakšno odvečno maščobno blazinico. Booby&Tummy majica za oblikovanje postave bo poskrbela, da boste še lepše v modnih oblačilih tudi ve!

Zapeljive in lepe ustnice že v nekaj sekundah

Lepe ustnice Ko se približuje večer, je čas ko so vaše oči še posebej zapeljive in lepe ustnice še polnejše. Vendar bodite ob ličenju pozorne, saj lahko kaj hitro z ličili ustvarite videz, ki si ga ne želite. Še vedno je manj več.

Osredotočite se le na en del obraza, ki ga boste še posebej poudarile. Če ste se odločile za ustnice, ne potrebujete za lepe ustnice igel kolagena. Dovolj je že dober lip gloss z bleščicami, ki bo ustnice zadostno navlažil, bleščice pa bodo vašim ustnicam dale polnejši izgled.

Zapeljive ustnicePri izbiri lip glossa bodite pozorne katere učinkovine vsebuje, saj ne želite ustnic zasititi s kemikalijami. Phabel Lip’ lip’s gloss vsebuje celo paleto vitaminov in mineralov, za boljše zdravje vaših ustnic. Vsebuje pomožne snovi, zaradi katerih postanejo vaše ustnice bolj napete, polnejše in zapeljivejše. Le zdrave ustnice so lepe ustnice. Ne poslužujte se kolagenskih injekcij, če lahko njihov učinek dosežete že s preprostim lip glossom.

Zaradi nežne rozaste barve Lip Glossa bodo vaše ustnice ravno dovolj obarvane. Bleščice bodo poskrbele za še bolj glumorozen, prefinjen izgled. Lepe ustnice, iskrive oči, lička, pravilna izbira pudra, igriva frizura in zapeljiva obleka bodo zagotovilo za nepozaben večer.