Moja nova raztegljiva cev za zalivanje vrta

Nujno sem potrebovala novo cev za zalivanje vrta. Stara se mi je poškodovala. Poklicala sem preko telefona in jo naročila. Naslednji dan je bila že pri meni. Res je ne morem prehvaliti. Kako čudovita cev za zalivanje vrta. Takšne živahne barve. Tako gibljiva, mehka. Zelo je priročna. Zložena je čisto majhna, ko pa po njej spustim vodo doseže svojo polno dolžino. Ko pipo zaprem se v nekaj trenutkih zopet pospravi v svojo prvotno lego.

Raztegljiva cevV paketu nisem dobila le cev za zalivanje vrta ampak tudi prilegajočo šobo. Prijazni trgovec na drugi strani telefona mi je razložil, da če mi bo ta cev prekratka, lahko pri njih naročim kakšno drugo, ki jo le priključim na to mojo cev.

Ker sem starejša, nisem več tako spretna. Zato mi je stara cev za zalivanje vrta predstavljala precejšnjo oviro pri skrbi za moj vrtiček. Težko sem jo razpelala kakor bi jo mogla. Ko sem med zalivanjem hodila sem in tja, se mi je preščipnila, zatikala. Zaradi sonca in vetra mi je tudi hitro preperela. Najhujše je bilo, ko sem jo pospravljala, cela sem se pošpricala in umazala. Nikoli nisem vedela, kam bi jo potisnila, saj mi je bila vsepovsod v napoto in vedno se je razpelala po celem prostoru.

Sedaj sem res vesela, da imamo takšno cev. Naročila sem jo na Vrtickar.com, kjer bom naročila še več stvari, ki jih potrebujem za svoj vrt. Morda pridem še po kakšno cev za zalivanje vrta.

Deli in razveseli!