Omare za popoln izkoristek prostora

Ne glede na to, kako veliko stanovanje imamo, prostora za shranjevanje je vedno premalo. To na koncu pripelje donereda v celotnem stanovanju, kar pa nas seveda spravlja v slabo voljo, saj nikakor ne moremo najti stvari, ki jo potrebujemo. S pametnim načrtovanjem pohištva lahko to težavo rešimo in zagotovimo popoln izkoristek prostora.

Glede na to, da je vsak prostor svojevrsten unikat, s serijsko izdelanimi omarami težko popolnoma izkoristimo prostor. Rešitev so vgradne omare oziroma omare po meri. Podjetje Alples je eden največjih proizvajalcev vgradnih omar v Sloveniji, omare pa proizvaja na industrijskem nivoju, kar zagotavlja konstantno kvaliteto in ugodno ceno. Omare se izdelujejo točno po vaših merah in se v prostor prilegajo v milimeter natančno.

Prednost vgradnih omar Alples je to, da se resnično prilagajajo vašim željam. Na voljo so vam tako drsna kot tudi klasična vrata, omara pa lahko sega od tal do stropa oziroma se konča nižje – odvisno od vaše želje. Prav tako omara lahko sega od stene do stene, lahko pa se zaključi tudi s stranico kjerkoli v prostoru želite. Obstajajo tudi rešitve za mansardne stropove. Barva vrat je odvisna od vaših želja, lahko so lakirana oziroma v lesnem dekorju. Na voljo so vam tudi vse barve ostalih Alplesovih programov.

Notranjost omar se izdela po željah stranke. To pomeni, da lahko sami odločite, koliko polic potrebujete, kakšen razmak med policami želite, potrebujete prostor za obešanje oblačil ali ne, lahko se odločite tudi za notranje predale, ki so izredno praktična rešitev, saj lahko z lahkoto dostopamo prav do vseh oblačil, tudi tistih, ki na policah običajno končajo popolnoma zadaj in jih nikoli ne uporabimo. Obstaja tudi možnost izdelave večjih delov brez polic, ki so zelo praktični za shranjevanje sesalca oziroma športnih rekvizitov.

Naročilo Alplesove vgradne omare je preprosto – z grobimi merami prostora se oglasite v vam najbljižjem studiu Alples, kjer vam bodo svetovalci izrisali omaro po vaših merah. Ko pridete do rešitve, ki vam je všeč, na vaš dom pride monter, ki prostor zares natančno premeri in s tem prevzame odgovornost, da se bo omara prilegala prostoru. Nato se omara naroči in ko je izdelana, vam omaro dostavijo in zmontirajo.

Deli in razveseli!