Priskrbite si svojo alu lestev za bolj urejeno okolico

Vsak pravi mojster ima svojo alu lestev. Res da nima vsak mojster ravno prostora, da bi jo lahko primerno hranil. Te težave ne boste imeli s to lestvijo, saj jo lahko zložite na takšne mere, za katere boste našli prostor. Za slab meter širine, in malo več dolžine boste v garaži, na podstrešju ali v vrtni uti zlahka našli prostor.

Alu lestevIn zakaj je še ta alu lestev tako super? Zato ker si jo lahko popolnoma prilagodite glede na uporabo. Potrebujete le delovno površino ali manjši podest; dva kraka bosta noge in tretji bo prečno omogočal odlagalno ali pohodno površino. Tudi A lestev ne boste več potrebovali, saj lahko to alu lestev sestavite v a lestev. Seveda pa jo lahko uporabljate za doseganje višjih točk in jo sestavite le v podolžno lestev.

Ta lestev ima poskrbljeno tudi za varnost, saj posebna držala na obeh straneh nogic preprečujejo zdrs lestve. Prav tako so stopničke oblikovane tako, da preprečijo zdrs med plezanjem. Naj vas pa nikar ne skrbi, kako jo boste sestavljali, razstavljali, preoblikovali in prenašali. Ker je lestev narejena iz lahkega in super trpežnega alu materiala, je popolnoma lahka za prenašanje in dovolj močna, da bo prenesla visoke nosilnosti. Alu lestve kljubujejo tudi letom in vremenskim neprilikam. Preprosto potrebujete jo.

Deli in razveseli!