Recepti za smoothie maker

Smoothie MakerSmoothie maker je čudovit pripomoček za pripravo okusnih sadno-zelenjavnih obrokov v obliki gostih sokov. Ko si poleti zaželite osvežilen grižljaj, je najenostavneje, da si v smoothie makerju pripravite vitaminsko bombo iz sadja in zelenjave. Priložen kozarec napolnite z izbranim sadjem in zelenjavo v koščkih, ga privijete na pokrov z rezilom in aparat vključite. Že po nekaj kratkih trenutkih lahko uživate v okusnem in zdravem obroku.

Dobri recepti za smoothie maker so vam na voljo na spletu in raznih knjižicah z recepti, ali pa si jih preprosto izmislite kar sami. Uporabite le kanček domišljije in ščepec najljubših sestavin ter si privoščite hiter in nizkokaloričen obrok povsem brez težav. Da bi bil napitek še boljši, lahko vanj dodate malo jogurta ali mleka, predvsem poleti se prileže tudi kakšna ledena kocka, ki napitek in tudi vas prijetno ohladi.

smoothie receptOtroci, ki ne jejo radi celega sadja, bodo smoothie maker prav oboževali, vi pa jim boste zagotovili pomembne vlaknine, vitamine in antioksidante za njihov razvoj in zdravo energijo. Sem in tja lahko k sadju dodate tudi kakšno kepico sladoleda, ali napitek okrasite s stepeno smetano in mavričnimi mrvicami, a naj to ne bo vedno. Otroci imajo radi raznolikost, zato vedno uporabite drugačne sestavine in okrasite kozarce z napitki s slamicami, dežnički ali rezinami svežega sadja.

Preverjen recept, ki ga imajo radi skoraj vsi otroci, je pravzaprav zelo enostaven. Potrebujete le: banano, par jagod, nekaj žlic navadnega jogurta in vanilijev sladkor. Vse sestavine dajte v priložen kozarec za mešanje, ga privijte na smoothie maker, obrnite na glavo in vklopite. V manj kot 10 sekundah bo priljubljen napitek pripravljen za zaužitje.

Smoothie maker je idealen za športnike, otroke in vse, ki jim zdravje veliko pomeni in želijo z zdravimi obroki izboljšati svoje dosedanje prehranjevalne navade. Enostavna uporaba, hitro delovanje in možnost pranja v pomivalnem stroju vam bo vaše življenje le olajšalo, vaše telo pa vam bo neizmerno hvaležno. Kupite svoj Smoothie maker tukaj!

Deli in razveseli!