Tudi moški radi sledijo modnim smernicam

Moderni moškiModa je bila vedno bolj domena žensk kot moških, vendar se časi spreminjajo, saj tudi moški radi sledijo modernim modnim smernicam. Moška oblačila so bila v preteklosti manj pisana kot ženska, vendar so moderni kosi oblačil lahko povsem samosvoji in neobičajni za moški svet. Dejstvo je, da tudi moški radi dobro izgledajo in se boljše počutijo, če so lepo urejeni od glave do peta. Modna oblačila za moške je sicer pogosto težje najti kot ženska, vendar je tukaj že kar nekaj specializiranih spletnih trgovin, ki imajo ponudbo izključno samo za moške (primer: mfashion.si in podobne trgovine).

Da pa bi moški v modnih oblačilih izgledali še boljše, je dobro, da moderne kose oblačil še bolj poudari Fit&Slim majica za oblikovanje postave. Ta majica ima posebej zasnovane predele, ki poudarijo izklesane prsne in trebušne mišice ter zakrije morebitne problematične obloge okoli trupa. Ker mlahave mišice in obročki okoli pasu negativno vplivajo na moško samozavest, je to lahko odlična rešitev. Prava kombinacija Fit&Slim majice in modernih kosov oblačil iz trgovine mfashion.si pa lahko povsem spremeni ne le zunanji videz, ampak tudi počutje in samozavest moškega. To je lahko tudi pravi »make over« in pomeni prvi korak k spremembam v vašem življenju.

Moška oblekaKo enkrat doživite drastično spremembo videza, ki ugodno vpliva na vaše počutje, se začnete tudi bolj zavedati pomena zdravega življenja, ki pripomore k zgubljanju odvečnih kilogramov in skrbi za večjo telesno aktivnost. Ni greh, da si želimo lepega videza, zato obstaja na trgu toliko pripomočkov, ki nam pomagajo na poti k želenemu izgledu. Moški puloverji niso več ohlapne pletenine, ki skrivajo moške obline pod seboj. Moda se je spremenila in se zato tudi pri moških (ne več le pri ženskah,) pod oprijetimi oblačili opazi vse telesne nepravilnosti. Moške srajce so iz širokih postale telirane, hlačnice iz širokih povsem oprijete in ozke okoli gležnjev. Če je še nekaj let nazaj veljalo, da je moška moda bolj udobna od ženske, je danes vse drugače. Tako je pač, ko si želimo enakopravnosti med spoloma. 😉

Morda je za moške še težje slediti idealni postavi, ki zahteva izklesane mišice povsod po telesu. Mišice pomenijo, da je za moške nadvse pomembna tudi fizična aktivnost in redna vadba, ne le pravilna in zdrava prehrana. Ženske so tukaj malo na boljšem, saj ne potrebujejo izklesanih mišic, ki bi se videle že na daleč, le čvrsto in oblikovano postavo. Seveda pa tudi ženske s pridom uporabljajo prikrite ali dobro skrite pripomočke, ki uspešno skrijejo kakšno odvečno maščobno blazinico. Booby&Tummy majica za oblikovanje postave bo poskrbela, da boste še lepše v modnih oblačilih tudi ve!

Deli in razveseli!