Zapeljive in lepe ustnice že v nekaj sekundah

Lepe ustnice Ko se približuje večer, je čas ko so vaše oči še posebej zapeljive in lepe ustnice še polnejše. Vendar bodite ob ličenju pozorne, saj lahko kaj hitro z ličili ustvarite videz, ki si ga ne želite. Še vedno je manj več.

Osredotočite se le na en del obraza, ki ga boste še posebej poudarile. Če ste se odločile za ustnice, ne potrebujete za lepe ustnice igel kolagena. Dovolj je že dober lip gloss z bleščicami, ki bo ustnice zadostno navlažil, bleščice pa bodo vašim ustnicam dale polnejši izgled.

Zapeljive ustnicePri izbiri lip glossa bodite pozorne katere učinkovine vsebuje, saj ne želite ustnic zasititi s kemikalijami. Phabel Lip’ lip’s gloss vsebuje celo paleto vitaminov in mineralov, za boljše zdravje vaših ustnic. Vsebuje pomožne snovi, zaradi katerih postanejo vaše ustnice bolj napete, polnejše in zapeljivejše. Le zdrave ustnice so lepe ustnice. Ne poslužujte se kolagenskih injekcij, če lahko njihov učinek dosežete že s preprostim lip glossom.

Zaradi nežne rozaste barve Lip Glossa bodo vaše ustnice ravno dovolj obarvane. Bleščice bodo poskrbele za še bolj glumorozen, prefinjen izgled. Lepe ustnice, iskrive oči, lička, pravilna izbira pudra, igriva frizura in zapeljiva obleka bodo zagotovilo za nepozaben večer.

Deli in razveseli!